Campanya: «En patinet, si ho fas bé, tot va bé»

El RACC i Fundació MAPFRE llancen una nova campanya dirigida a usuaris de vehicles de mobilitat personal (VMP), amb accions presencials de formació i difusió de consells de seguretat a les xarxes socials. La campanya s’ha llançat coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat 2021 (16 a 22 de setembre).

16/09/2021

Objectius

La campanya “En patinet, si ho fas bé, tot va bé” neix amb l’objectiu de fomentar una major conscienciació sobre l’ús correcte dels vehicles de mobilitat personal (VMP) i formar els ciutadans perquè coneguin les principals mesures de seguretat a prendre quan circulin amb aquest mitjà de transport.

El RACC i Fundació MAPFRE comparteixen els objectius comuns d’impulsar una mobilitat urbana més segura, sana i sostenible, tenint present el paper imprescindible que els vehicles de mobilitat personal (VMP), i particularment els patinets elèctrics, ocupen en la promoció de la intermodalitat.

La campanya neix com a resultat del ràpid creixement de la mobilitat d’aquest nou mitjà de transport a les grans ciutats i davant la necessitat d’integrar els VMP i millorar la convivència amb els altres mitjans de transport i els vianants.

Accions

L’iniciativa “En patinet, si ho fas bé, tot va bé” consta de dues accions:

Formació en coneixements de seguretat, mitjançant sessions obertes al públic en general i completament gratuïtes. Els participants poden posar en pràctica els seus coneixements en un circuit preparat per a l’ocasió, en un entorn tancat i segur.

Les primeres sessions de formació es van realitzar a Barcelona, Madrid i Saragossa els dies 18 i 19 de setembre.

Vídeo amb consells de seguridad per als usuaris de vehicles de mobilitat personal (VMP), que es difondrà a través de canal YouTube i les xarxes socials corporatives del RACC i Fundació Mapfre.