Project Description

Avalua si surt a compte passar a la mobilitat elèctrica

Recomanador per canviar a mobilitat elèctrica

Gràfic interactiu per comprovar si surt a compte canviar a la mobilitat elèctrica a partir d’aspectes com els quilòmetres recorreguts habitualment, l’ús per ciutat o carretera, la disponibilitat d’aparcament, la despesa potencial en manteniment o la sensibilitat mediambiental, entre d’altres.

La mobilitat elèctrica, una alternativa real

Davant l’increment de l’oferta i la progressiva millora de les prestacions, la compra d’un cotxe elèctric per part de particulars ha deixat de ser una opció de futur i ja és una alternativa real als vehicles de combustibles fòssils.

No obstant això, en la majoria de casos continua sorgint el dubte sobre si realment surt a compte passar-se a la mobilitat elèctrica, fent prevaldre l’aspecte econòmic i la mobilitat. No hi ha una resposta rotunda a aquest dubte perquè depèn de factors personals de cada conductor.

Per ajudar als usuaris a prendre aquesta decisió, el RACC ha elaborat un gràfic interactiu que, a partir d’aspectes pràctics, analitza en quins casos resulta rendible passar-se a la mobilitat elèctrica.

Per calcular els costos de totes les opcions i saber-ne més, consulta el servei d’assessoria de la Fundació RACC.

Més informació

Vehículo eléctrico

Estudi: El vehicle elèctric i el seu potencial de creixement

La recerca del RACC sobre la situació del vehicle elèctric a Espanya conclou que són necessaris més punts de càrrega i un marc estable d’ajudes per impulsar l’expansió de la mobilitat el& […]