Protecció de dades de caràcter personal

La normativa de protecció de dades de caràcter personal té per objectiu garantir i protegir, en allò que concerneix el tractament de les dades personals, les llibertats públiques i els drets fonamentals de les persones físiques i especialment del seu honor i intimitat professional i familiar.

Entre les mesures per garantir aquesta protecció figuren els drets que qualsevol persona pot exercir en relació amb el tractament de les seves dades personals: oposició, accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), limitació, portabilitat, revocació del consentiment i impugnació de qualsevol decisió basada en el tractament automatitzat de les dades.

Per ampliar aquesta informació pots accedir a https://www.aepd.es/reglamento/derechos/index.html.

Com puc exercir els meus drets al RACC?

Per fer-nos arribar la teva sol·licitud segueix els següents passos:

1) Envia’ns un escrit amb la teva sol·licitud o utilitza els formularis que podràs trobar a l’enllaç anterior.

2) Envia’ns-el juntament amb una fotocòpia del teu DNI o Document d’Identificació (passaport o targeta de residència) a la següent direcció:

RACC
LOPD
SERVEIS CENTRALS D’OPERACIONS
Av. Diagonal, 687-689, 08028 Barcelona

També pots enviar-nos un correu electrònic a: dporacc@racc.es.

3) Un cop rebuda la sol·licitud i la corresponent acreditació atendrem la teva sol·licitud en els terminis establerts per la Llei. Tingues en compte que no es podran tramitar sol·licituds de supressió de dades quan existeixin productes i/o serveis vigents.

També ens pots fer qualsevol consulta sobre com exercir els teus drets al RACC passant per les nostres oficines o trucant al 900 357 357.