Reconeixement internacional i nacional per RACC Infotransit

El RACC ha estat guardonat en les últimes setmanes en diferents fòrums de prestigi internacional i nacional per la tasca desenvolupada en el marc del projecte d'informació de trànsit RACC Infotransit.

15/05/2012


Reconeixements

D'una banda, el projecte RACC Infotransit ha rebut el segon premi del certamen "FIA Region I Innovation Council Award 2011" per la seva app gratuïta d'informació de trànsit. El director de la Fundació RACC, Miquel Nadal, va recollir el premi durant la "International Club Conference – Spring Meeting" celebrada a Belgrad (Sèrbia)

El projecte ha rebut els elogis del jurat per la seva innovació, qualitat de servei i contribució a la millora de la mobilitat i la seguretat viària dels usuaris. L'aplicació, que ja compta amb 135.000 descàrregues, és la primera a Espanya en oferir informació predictiva de trànsit. També permet la consulta de més d'1.000 càmeres de trànsit, més de 8.600 gasolineres amb preus de combustibles actualitzats diàriament, radars urbans i interurbans i les principals incidències de trànsit (per exemple, accidents) proporcionades per les administracions. A més, ofereix informació de trànsit de 16 països europeus més.

Per l'altra, ITS Espanya ha reconegut l'aposta decidida i continuada del RACC per millorar el seu servei RACC Infotransit i apropar-lo al major nombre possible d'usuaris amb el premi al millor projecte sobre "ITS en el Trànsit Interurbà", en el marc del passat XII Congreso Español de Sistemas Inteligentes de Transporte.

Especialment, ha valorat tambien l'aplicació per a telèfons intel·ligents iPhone i Android com una nova prova més de la capacitat del RACC per mantenir-se com a referent en la provisió d'informació de trànsit als usuaris. El cap de Relacions Internacionals de la Fundació RACC, Fernando Santamaría, va ser l'encarregat de recollir el premi..