XV Assemblea EuroRAP

El RACC ha acollit la XV Assemblea EuroRAP (European Road Assessment Programme), la trobada europea més important en l'àmbit de la seguretat viària.

09/06/2017


Objectius

L'acte, celebrat els dies 8 i 9 de juny a Barcelona, ha reunit els màxims representants dels automòbil clubs, les institucions i les empreses que formen part d'EuroRAP; entre ells, la sotsdirectora general de Gestió de Trànsit del Servei Català de Trànsit, Cristina Pou; el director general d'Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Xavier Flores; i el president del RACC, Josep Mateu.

En les dues jornades de treball s'han tractat qüestions com l'evolució de la seguretat a les carreteres, experiències de col·laboració públic-privades, seguretat viària i conducció autònoma, o la seguretat dels carrils bici.

EuroRAP és un consorci europeu creat l'any 2002 amb 60 membres de 30 països entre els quals es troben 26 automòbil clubs, administracions públiques, òrgans de gestió d'infraestructures, instituts de recerca i empreses del sector del motor. Aquest consorci ha desenvolupat metodologies de referència per analitzar la qualitat de les infraestructures viàries i mesurar el risc d'accidentalitat en més de 25 països.


Més informació

 Nota de premsa. El RACC acull els líders europeus de la seguretat viària a la XV Assemblea EuroRAP

Últimes edicions de l’estudio EuroRAP

CONTENT NOT FOUND: 1428318091920