Project Description

Pioners en gestió intel·ligent de dades de trànsit

Sol·licitar informació

Dades de trànsit en temps real

A qui s’adreça

Dades de trànsit en temps real per empreses…

Dirigides a empreses que utilitzin dades de trànsit (empreses de software) o mitjans de comunicació que ofereixin informació sobre l’evolució del trànsit.

Dades de trànsit en temps real per administracions…

Principalment, grans administracions relacionades amb la gestió del trànsit (Direcció General de Trànsit, Servei Català de Trànsit, etc.).

El RACC manté una aliança amb INRIX, líder mundial en serveis d’automòbils connectats i anàlisi de transport. A més d’Espanya, el RACC també és distribuïdor de dades de trànsit de la majoria de països europeus.

Metodologia

La Fundació RACC ofereix el subministrament de dades i analitza, cas per cas, la metodologia més adequada per integrar les dades del trànsit en el sistema o la plataforma del client.

Casos d’èxit

Servei Català de Trànsit (2017-2019): la Fundació RACC va guanyar el concurs públic com a proveïdor d’informació de trànsit, tant en temps real com de la informació històrica. El servei en temps real permet proporcionar informació sobre el nivell de servei de totes les carreteres de la xarxa catalana i provisionar de manera automàtica les incidències per millorar l’objectivitat i la cobertura actual de la informació.

SOL·LICITAR INFORMACIÓ